top of page

Iefke hier, hi!
Trotse oprichter van deze onderneming. 
Hier krijg je een kijkje in de meanderende route die ik heb afgelegd, misschien herken je er iets in. 

Vrouwmetzelfvertrouwenenstralend

VAN OVERDENKER NAAR GEVOELSLEVEN-EXPERT
Binnen mijn eerste twee dienstjaren sleepte ik op jonge leeftijd de post-doc opleiding tot GZ-psycholoog binnen. En dat bij een gezondheidszorginstelling met gerenommeerd TOPGGz status. 'Presteren en positioneren' was mijn motto. De drijver om zo snel mogelijk op dat punt in mijn carrière te komen. Toen ik daar kwam, spatte het als een zeepbel uit elkaar. Wetenschappelijk onderzoek doen, artikelen publiceren en die titel gaven me geen innerlijke voldoening. Ik was een 'wandelend hoofd', een analyseer expert en overdenker. Tot de dag dat mijn gevoelsleven in de therapiekamer ruw werd wakker geschut. De start van mijn reis tot gevoelsleven-expert

HOLISME & PSYCHOLOGIE
Tijdens mijn innerlijke zoektocht naar gevoel, intuïtie, het lichaam en de ziel ontdekte ik tot mijn verbazing dat er geen antwoorden lagen binnen mijn vakgebied en de GGZ. In de alternatieve gezondheidszorg vond ik antwoorden. Ik zag direct het potentieel, the best of both worlds te combineren tot een gouden synergie. In de avonduren en weekenden volgde ik holistische opleidingen. Hierdoor werd ik first and foremost een gelukkig mens. En een fijngevoelige en haarscherpe professional. Iets wat zich direct vertaalde in de resultaten met klanten. Toch was deze aanpak niet gewenst binnen de gevestigde kaders. Gevoelsmatig leidde ik een soort dubbelleven, met ‘onverklaarbare’ (buik)pijn tot gevolg.

ONVERKLAARBARE PIJN & VERLIES
Tot in de zomer van 2020 alles veranderde. 
Het moment waarop we mijn vader uiteindelijk voorgoed overdroegen aan de ongeziene wereld was een initiatie. Ik was veranderd. 
“Er is iets wat je niet kunt verteren, beter ga je eens voor die keuze zitten voordat je lichaam voor je kiest”.
Het moment van de onvermijdelijke keuze was gekomen. Op 16 december 2020 had ik mijn laatste werkdag in die goedbetaalde, felbegeerde functie als GZ-psycholoog. Om twee maanden later pijnloos, met vrijheid en creativiteit het ondernemerschap op te pakken. 

Ik help vrouwen zelfvoorzienend te zijn in het vinden van levensgeluk. Met passie en overgave werk ik vanuit een holistische benadering, waar 'het beste' van de psychologie, lichaamsgerichte- en energetische therapie samenkomt.

Ook even mijn stem horen?
Luister naar podcast 'Minder Zoeken, Meer Vinden'

Extreem kundige begeleiding

Ik ga helemaal lekker op de magie in dit proces. Ik ben zo blij en enthousiast. En ik ben dankbaar voor jouw extreem kundige begeleiding hierin. Thanks daarvoor. 

Anna, moeder + onderneemster

Iefke staat in contact met de natuur,
en wat ze naar de wereld brengt is zoveel dieper

Iefke is heel mooi met woorden. Ik voel gelijk wat ze zegt, op een heel ander niveau. Dat is leuk. Wat ik ook Iefke’s kracht vindt: ze haalt iets van ‘boven’ naar ‘beneden’. Iets kosmisch uit ‘the Universe’ zet ze hier op Aarde neer. Ze staat in contact met de natuur en wat ze brengt naar de wereld is zoveel dieper en tegelijkertijd zoveel hoger in frequentie. Dat is echt heel mooi om te volgen.


Shanti, moeder + onderneemster

holistische therapie of coaching
Een fijne spiegel die andere perspectieven geeft
licht open en zacht
prettige rustige open persoonlijkheid
Inspirerende energie en doortastend
bottom of page