top of page

levensechte

Evaringen

Een aantal vrouwen die je voor zijn gegaan vertellen hoe zij de samenwerking hebben ervaren. Natuurlijk ook een aantal printscreens van spontane reacties. Wat zijn die smullen🤍

Ze verwarmen m'n hart en verankeren mijn missie, hopelijk mag het jou ook raken.

Ik ben weer mezelf dankzij jou. Mijn zachte kant is er weer.
Wat een bevrijding.

Het samenwerken voelde 'goed', het gaf een vertrouwd gevoel. Het was een relaxte start en er lag geen druk op. Het heeft veel emoties losgemaakt. Het in mezelf gaan, het kijken en voelen 'wat gebeurd er nu van binnen?'. Wat ook wel heel confronterend was af en toe. Dat heeft wel het meeste gebracht. Daar kwam het echte gevoel naar boven.

Ik pieker minder, denk niet zoveel na. Ik snauw minder naar anderen en ik geef nu bewust mijn grens aan. Ik luister nu meer naar mijn eigen gevoel, in plaats van dingen te doen voor een ander. Ik praat met vriendinnen over wat er bij me speelt en vraag ze om me feedback te geven. En ik kan nu makkelijker focussen en organiseren.

Malissa, dienstverlener

Vertrouwen in mezelf en blij voelen.jpg

Het is goed. IK ben goed. En dat verspreid ik de wereld in. 

Een van de gelukkige die met jou het traject bewandeld. Ik kan niet eens in woorden uitdrukken hoe ik dat ervaar… door jou leer ik dat ik helemaal goed ben zoals ik ben ook al wordt dat soms door anderen niet zo gezien, bij jou voel ik me thuis omdat je me ziet. Écht ziet. En dat leert me weer zoveel over mezelf 🙏🏼. Elke keer een laagje verder. En steeds meer een gevoel van: zucht, het is goed. IK ben goed. En dat verspreid ik, de wereld in 💫 En die ode die je me hebt voor gelezen? Dat zijn de mooiste woorden die ik ooit heb gehoord. ❤️

Chloé, hulpverlener

Doordat ik beter weet wanneer ik mezelf voel,
mag ik ook vaker mezelf zijn

Doordat ik niet echt vastliep in iets heb ik er JUIST heel veel aan gehad, en kon ik meteen de diepte in. Ik vond het heel bijzonder dat we meteen op hetzelfde niveau, dezelfde gelijkheid hadden in de gesprekken. Eigenlijk was het hele proces mijn favoriete onderdeel. Het heeft me heel veel erkenning gegeven voor wie ik ben, waar ik voor sta, wat ik vind, wat ik NIET ben. Ik vond het heel leuk om daar elke keer door verrast te worden. Doordat ik beter weet wanneer ik mezelf voel, mag ik ook vaker mezelf zijn. Mag ik ook ergens geen energie voor hebben, In mijn relatie en de relatie met mijn kinderen heeft het zoveel gebracht.
 

Charlotte, moeder + hulpverlener

Anders kijken naar angst en fijne begeleiding.jpg

Ik ben dichter bij mezelf gekomen,
en kan er ook beter bij blijven

Ik ben nog dichter bij mezelf gekomen en kan er ook wat beter bij blijven. Ik ben nog iets meer denk ik in verbinding gekomen met mijn lijf, met die buik. Ik snap mezelf wat beter, ook die relatie tussen dat hoofd en de rest van mijn lichaam. En ik probeer daar ook al wat meer naar te handelen. Ik zie ook nog wel wat meer wat voor kwaliteiten ik daarin dan eigenlijk ook te bieden heb. Ik heb het gevoel dat ik bij jou eigenlijk alles kan bespreken. Dat was zo prachtig, ja.. en dat eigenlijk maar in 3, 4 afspraken. Wat er allemaal kan gebeuren.

Anne, hulpverlener

Ik ben precies goed zoals ik ben,
en die ander is ook precies goed zoals diegene is

Ik ben echt super blij met alle inzichten die ik over mezelf heb opgedaan tijdens het traject en hoe jij me daarbij geholpen hebt. Ook al hebben we elkaar maar een paar keer gezien, je hebt elke keer wel een sfeer gecreëerd waarin ik het gevoel had dat ik het beste uit mezelf kon halen en alles tegen je kon zeggen zonder dat jij er iets van vond. Wat ik meeneem is dat ik precies goed ben zoals ik ben en dat iedereen op zijn eigen manier ook precies goed is zoals diegene is. En dat het om de rust die ik heb gevonden ook te bewaren belangrijk is dat ik gewoon mezelf ben, en mezelf niet hoef te spiegelen aan anderen. Ik heb super waardevolle inzichten overgehouden aan het traject met jou en ga de komende periode nog vaak het document wat ik van je heb gekregen bekijken, om mezelf er aan te herinneren dat ik op de goede weg zit.

Lisette, onderwijzeres

Ontspannen en rust ervaren in balans.jpg
Hulp vragen accepteren.png

Het lukt me weer mijn kwaliteiten te herkennen,
waarderen én in te zetten

Ik ervaar niet alléén transformatie. Jij bent de gids die het pad ontsluit waardoor het mij lukt kwaliteiten die in de loop der jaren verloren zijn gegaan weer te herkennen, waarderen en in te zetten. Dat geeft ruimte om lichtvoetiger door het leven te gaan. Dank daarvoor.

Richmonde, vrijwilliger

Nu voel ik weer dat ik mag zijn wie ik ben,
en dat hier juist mijn kracht ligt

Ik heb zoveel over mezelf geleerd wat ik eigenlijk van binnen al wist maar nu bevestigd werd. Zo vaak twijfels in relaties of in mijn werk of ik het wel goed doe. Nu voel ik dat ik mag zijn wie ik ben en dat hier juist mijn kracht ligt. Ik kijk nu zelfs anders naar cliënten doordat ik hun design soms ook herken en zie dat hun klachten mogelijk voortkomen omdat ze niet luisteren naar wat ze nodig hebben. Ik ben me nog meer bewust van wie ik ben, waar mijn krachten liggen, hoe deze in te zetten en te mogen zijn wie ik ben.

Suzan, moeder + hulpverlener

Leren omgaan met stress.png
Investeren in jezelf opkomen voor jezelf.jpg

Het heeft me bewuster gemaakt van het leven versus mijn brein

Ik vind het een geweldige ervaring.

Het heeft me vooral weer een beetje bewuster gemaakt van het leven vs. mijn brein. Dat de “oplossing” soms heel eenvoudig kan zijn.

Dankjewel voor jouw spiritualiteit, enthousiasme, betrokkenheid en energie!

Juul, hulpverlener

bottom of page