top of page

Iefke's

Holistische Therapie

is een synthese van

Human Design

Reiki

Sjamanistische

healing

Hypnose

Meditatie

EMDR

Acceptance &

Commitment Therapy

Systeem- & relatietherapie

Psychotherapie

(persoons- & lichaamsgericht)

voor degene

die zich uitgeblust, teleurgesteld of uit balans voelt

Site_Portal (1).png

die tevreden in het leven staat en ruimte voelt voor expansie

(en de prachtige diversiteit hier tussenin)

Site_Portal (2).png

Relax
&

Heal

Ontspannen, ontvangen en zelfgenezen
 

Deze synthese van Reiki en Sjamanistische Healing is geschikt als je verlangt naar ontspanning, een moment van rust of herstel van pijn.

 

De balans wordt hersteld op emotioneel, geestelijk, lichamelijk en energetisch vlak. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geheractiveerd.

 

Jij mag volledig in de ontvangstmodus gaan.

Reiki/Sjamanistische healing | F2F of op afstand | €90

Site_Portal (2).png

Vriendelijk verkennen en verhelderen
 

Soft Focus is geschikt wanneer je eerst wil kennismaken voordat je The Process aangaat, wanneer je een specifiek inhoudelijk vraag hebt of ter aanvang van de reis met/binnen je energetische blauwdruk. Het fungeert als een initiatie, met de mogelijkheid tot het bouwen van een voedzaam, stevig fundament waarop je jouw Human Design reis kunt voortzetten (zelfstandig of samen).

 

Het laat je op een rebelse wijze horen (en ervaren) wat je essentie is. Wie je bent, waarvoor je hier bent, welke richting je op gaat en met welk kompas je deze kaart kunt bewandelen zijn zaken die aan de orde kunnen komen. Waarbij we telkens terugkeren naar de simpliciteit van het prachtige complexe geheel dat je bent.

 

Een afspraak duurt gemiddeld tot anderhalf uur en is een combinatie van het lezen van je Human Design blauwdruk, het ervaren van deze blauwdruk door middel van een opstelling en energiewerk op hetgeen er naar voren komt.

Soft Focus

1x Holistische Therapie | F2F of op afstand | €150

Site_Portal (2).png

The Process

Diepte, gelaagdheid en alchemie
 

Deze vorm van Holistische Therapie is een synthese van alle helpende en helende elementen die zich - in sessies met duizenden mensen - keer op keer bewezen hebben.

 

Het laat je op een rebelse wijze horen (en ervaren) wat je essentie is. Wie je bent, waarvoor je hier bent, welke richting je op gaat en met welk kompas je deze kaart kunt bewandelen zijn zaken die aan de orde kunnen komen. Waarbij we telkens terugkeren naar de simpliciteit van het prachtige complexe geheel dat je bent.

 

In dit traject is er de tijd en ruimte om de diepte en gelaagdheid van je wezen in te gaan. Je wordt gegidst in je deconditionerings- & helingsproces. Er is ruimte voor duurzame transformatie.

3x Holistische Therapie | F2F of op afstand | €360

Ik krijg graag eerst een indruk van jou en de vraag, het thema of de intentie waarmee je naar de afspraak komt. Vervolgens stem ik intuïtief af welk(e) element(en) je op dat moment emotioneel, lichamelijk, mentaal en energetisch kunnen bekrachtigen. Dit vraagt iedere afspraak iets anders en maakt iedere sessie uniek. De vormgeving van de afspraak is in lijn met jouw energetische blauwdruk.


Als je voelt dat dit voor jou is, maar de investering is op dit moment niet mogelijk: laat me dat gerust weten via een mail, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Bekende klanten (wanneer je binnen zes maanden terugkomt) ontvangen 10% korting. 

Afspraken vinden in Middelbeers plaats. Indien gewenst kunnen we afstemmen over online mogelijkheden. Benieuwd naar de plek waar je ontvangen wordt? Hier krijg je een kijkje.


 

Koppels, gezin of team?

Stuur een mail naar iefkeslaats@gmail.com met de vraag en intentie, dan kijk ik mee naar wat er mogelijk is. 

mijn guidance is bedoeld

zodat je je energie op de meest efficiënte wijze kunt gebruiken :
:: 
zodat je op korte termijn helen, opladen en uitlijnen self-sourced ::
::: 
zodat je ijkt met je authentieke levenspad :::

mijn visie voor een sessie

Site_Portal (1).png

een betrouwbare plek waar geen vraag of verhaal vreemd is :
:: 
enige en alle schaamte rondom "falen" ontmantelen ::
::: 
met zachtheid en diepte je levenservaringen bekijken :::

contact

direct plannen

bottom of page