top of page
Groen-paars-groot.jpg

WERK MET MIJ

Mastery [1:1]

Naar de kern en dan vooruit, zodat jouw verlangen realiteit wordt. Dit is de plek waar pijn veranderd in groeipijn. We bekijken jouw levenslange dans met de krachten in en om je heen op basis van het Mastery kompas. En laten ons leiden door het verlangen wat je hebt op de thema’s Vervulling, Verbinding en Vitaliteit.

Zodat jij het antwoord in de oplossing in jezelf vindt. Happiness Ownership, waarbij het niet uitmaakt wat leermeester 'het leven' je brengt. Je bent veerkrachtig en zelfvoorzienend in geluk. 

 

We stellen jouw Maatwerk Meesterplan op. Je weet het start- en eindpunt, de tussenruimte is gevuld met niets dan mogelijkheden. De investering ligt tussen €250-€2500,-.

hoe voel ik me gelukkig

Kun je niet wachten?

Start hier je Mastery Check en ontvang een persoonlijk voorstel 

ZIJ GINGEN JE VOOR

Paars-groot.jpg
stevig vertrouwen als ondernemer

Steviger vertrouwen in wat ik te doen heb

Wat Iefke allemaal heeft weten te openen (voor mijn gevoel vér van deze wereld) en hoe dat ook weer totaal op de grond is gekomen in een praktisch actielijstje -mind is blown-. Er is echt iets geshift in mijn kijk op ondernemen. Het lukt me om vorm en taal te geven aan wat ik wil met Inwaarts. En er is een steviger vertrouwen in wat ik te doen heb.

ANNA, MOEDER + ONDERNEMER

Paars-groot.jpg
vertrouwen in lichaam en de toekomst

Vertrouwen in mijn lichaam en de toekomst terug

Doen! Het is zo erg de moeite en de investering waard! Ik voel dat ik beter verwerkt heb wat er de afgelopen 1,5 jaar (en eerder in mijn leven) is gebeurd. Daardoor heb ik het vertrouwen in mijn lichaam en de toekomst terug.
Ik voel dat ik steviger sta en het makkelijker vind mijn grenzen aan te geven.

Iefke heeft mij in 1,5 maand zo goed kunnen helpen door mij methoden aan te leren waar ik de rest van mijn leven baat bij zal hebben. Door haar prettige, rustige en open persoonlijkheid vond ik het makkelijk om me bij haar open te stellen.

KIM, MOEDER + DIENSTVERLENER

Paars-groot.jpg
mezelf volledig laten zien en uitspreken

Mezelf volledig laten zien en uitspreken

Het klein maken van mezelf was het startpunt. Het nagenoeg volledig laten zien van mezelf en uitspreken het eindpunt. Iefke voelt feilloos aan, hoort waar de oplossing ligt en laat je die zelf benoemen. Het heeft me verrast dat het zo snel resultaat gaf. Iedere sessie heeft iets waardevols opgeleverd.

PETRA, MOEDER + MANAGER

bottom of page