top of page

De afgelopen jaren ben ik op verschillende punten van mijn levens- en ondernemerspad gevraagd als gast aan te sluiten bij een podcast. Het zijn eigenzinnige, inspirerende gesprekken met ieder hun unieke waarde.   

Wil je me te gast in jouw podcast?
Laat me dan in de mail weten wat je denkt dat ik bij te dragen heb als gast en waarover je graag in gesprek gaat.

 • KeiWij: Iefke (2023)
  "Voor de rubriek KeiZij hadden wij een inspirerend gesprek met Iefke. Na jaren als GZ-psycholoog in de GGZ te hebben gewerkt, is ze haar eigen praktijk gestart waarin ze de ruimte heeft om te werken op een manier die voor haar werkt en waarbij ze alles wat ze in haar brede rugzak heeft kan inzetten om op een holistische manier met mensen te kunnen werken. Eén van de dingen waar ze veel mee werkt is Human Design."

   

 • (De) Kunst van (het) Leven (2022)
  In mijn podcast ga ik in gesprek met mensen die, net als ik, ín het leven willen vallen. De weerstand/angst om te pletter te vallen keer op keer aankijken—en loslaten. In een diepe, ongefilterde ervaring van het leven. Van moment tot moment. Het gesprek dat ik met Iefke Slaats had, was deze beoefening. Niet omdat we dat van tevoren hadden afgesproken, maar omdat er twee ‘gewilligen’ bij elkaar kwamen. Wij die allebei het leven en het moment de ruimte willen geven om uit te vouwen. De wens om daarin mee te bewegen en integer te zijn. Het is onszelf willen openen voor het leven om kunst doorheen te creëren—dat maakt vrij. Ik hoop dat jullie, net als wij, genieten van dit gesprek. 

   

 • Het herenigen van spiritualiteit en psychologie (2021)
  "In deze aflevering ga ik in gesprek met Iefke Slaats. Zij is (bijna) GZ-psycholoog en eigenaar van haar onderneming Ontdek en Omarm. We gaan in gesprek over:
  - Het herenigen van spiritualiteit en psychologie
  - Gaan staan voor waar je in gelooft
  - Tarot, orakel en Human Design
  - Zelfzorg en inchecken bij jezelf
  - Delen van je eigen proces in je vak als psycholoog
  - Hulp vragen en het ongemak dat daar bij komt kijken
  - Onze veranderlijkheid als mens
  - Onze ziel en hoe de grondleggers van de psychologie daar al over spraken
  - Universele processen, uniek zijn en eenzaamheid"

"Toen we de podcast met Iefke opnamen was ik echt meteen super van haar onder de indruk. Van haar kennis en kunde, maar ook van haar uitstraling. De rust die ze uitstraalt."

bottom of page