top of page

verlang je na het lezen van alle gratis, algemene Human Design informatie op internet naar het samenhangende verhaal van je blauwdruk?

WhatsApp Image 2023-05-09 at 12.20.01 (4).jpeg

Embodied Blueprint Experience

Niet langer met een overvol, duizelend hoofd naar huis toe na een reading
 

Meer persoonlijke aandacht voor het leren over, ervaren van én verankeren van jouw Human Design blauwdruk

Een ervaring waarin de losse elementen samengevoegd worden tot één geheel, je de wijsheid van je lichaam ervaart en er met je geest eigen woorden aan geeft

HZ_EBE_meditatieruimte.jpeg
HZ_grijzebuddha.jpg

We ontmoeten elkaar op een prachtige rustgevende of moderne locatie in Tilburg of Middelbeers.
Je wordt begeleid in een lichaamsgerichte oefening voor het (kalmeren van het) zenuwstelsel, zodat je in een ontspannen en cognitief heldere staat de rest van de ervaring beleefd.

Daarna is er ruimte om naar de elementen van je blauwdruk te kijken waar jij nieuwsgierig naar bent of vragen over hebt. Dit is in gespreksvorm en mag audio opgenomen worden.

Vervolgens wordt de overgang gemaakt van mentale input naar een beleving, met een opstelling in je blauwdruk. In tegenstelling tot een familie-opstelling ben jij het nu alleen die fysiek in je eigen energetische blauwdruk stapt. De lichamelijke en emotionele ervaring zorgt, in combinatie met de mentale input, voor meer inzicht en verankering. 

Ongeveer twee weken na de afspraak reik ik naar je uit om te horen hoe het in je leven integreert. 

WhatsApp Image 2023-05-09 at 12.20.01 (4).jpeg

Ieders stijl van investeren ziet er anders uit. Idealiter wordt de keuze voor deze ervaring met een kalm zenuwstelsel gemaakt. Vandaar dat er verschillende opties zijn, van "liever 1x 'hup' en dan snel vergeten" tot "alsjeblieft in zoveel mogelijk kleine beetjes". Aan jou om te kiezen welke optie bij jouw stijl past.

  • een nieuwe belichaamde Human Design ervaring op een voedende (moderne of groene) locatie in Tilburg of Middelbeers

  • verankering van de mentale kennis over je blauwdruk door de connectie met je lichaam

Op een rijtje

  • verdieping van het contact met jezelf via je lichaam

  • mijn onverdeelde focus, aandacht en bekrachtiging (+-2,5 uur)

  • contact na twee weken om te horen hoe de ervaring (in je leven) integreert

"De ervaring was een puzzelstukje in een proces van angst naar ontspannen en dichter bij mezelf komen."

De ervaring van Anna

De ervaring was een soort puzzelstukje of een markering in een proces van angst naar ontspannen en dichter bij mezelf komen. Ik heb het idee dat de angst - die er al een tijdje was - aan het shiften is. Eerst kon ik de angst relativeren met m'n hoofd en kon ik het niet doorvoelen, dat gaat nu makkelijker. Als er zich nu een situatie voordoet waar ik bang voor ben, dan voel ik me weer wat zelfverzekerder en krachtiger in dat ik het aankan. Dat voelt heel fijn.

 

Genieten en ontspannen gaat nu weer meer van nature, wat makkelijker merk ik. Er komen weer vlagen van inspiratie en nieuwsgierigheid. Direct na de opstelling had ik ook echt zin om weer een stap te zetten (in het leven). Het leuke, nieuwsgierige is weer aangeboord.

 

Heb je het idee dat een andere vorm beter bij je aansluit?

Als fervent cheerleader van mensen die hun innerlijke waarheid volgen, worden er iedere maand een aantal opties gereserveerd voor mensen die Iefke als gids uitnodigen voor iets wat ze momenteel nog niet aanbied. Evenals voor mensen die de voorkeur hebben om enkel in gespreksvorm over hun blauwdruk te praten of een ander idee hebben over de vormgeving van een afspraak. Licht je idee toe in een mail, dan ontvang je binnen enkele dagen een reactie.

Ik zie het eerder 'zo' voor me...

bottom of page