top of page

Gelaagdheid aan de oppervlakte geeft eenvoud in de diepte

Hieronder volgen de meest waardevolle elementen uit honderden live afspraken, nu vormgegeven op een manier die jou de vrijheid geeft. Jij bepaalt wat je wilt en wanneer je er gebruik van maakt. Het is bovenal een reis om je wijzer en krachtiger te maken in je dagelijkse dag.

Story of the Blueprint online

Het unieke verhaal van jouw energetische blauwdruk. Je ontdekt hoe je jouw energie efficiënt inzet, hoe je je innerlijke kompas raadpleegt en hoe je jouw aangeboren kwaliteiten laat stralen. Je ontvangt hiervan een audio-opname waarin ik je Human Design blauwdruk analyseer en je het samenhangende verhaal van jouw blauwdruk vertel. De audio-opname is voor jou om te houden en zo vaak te beluisteren als je wilt. De investering bedraagt €85,-. Aanvullend kun je een afspraak plannen waarin we elkaar online treffen voor 45 minuten. Daarin is er ruimte om de verdieping van je blauwdruk in te gaan. Voorafgaand mag je kleine en grote levensvragen insturen, dat geeft richting. De investering daarvan bedraagt €95,-. Bij aanmelding graag aangeven of je voor de combi of enkel de audio-opname gaat.

Nacht Scène
vrouwelijke Zwemmer

Embodied Blueprint live

We ontmoeten elkaar op een prachtige rustgevende of moderne locatie in Tilburg of Middelbeers. Je wordt begeleid in een lichaamsgerichte oefening voor het (kalmeren van het) zenuwstelsel, zodat je in een ontspannen en cognitief heldere staat de rest van de ervaring beleefd. Daarna is er ruimte om naar de elementen van je blauwdruk te kijken waar jij nieuwsgierig naar bent of vragen over hebt. Dit is in gespreksvorm en mag audio opgenomen worden. Vervolgens wordt de overgang gemaakt van mentale input naar een beleving, met een opstelling in je blauwdruk. In tegenstelling tot een familie-opstelling ben jij het nu alleen die fysiek in je eigen energetische blauwdruk stapt. De lichamelijke en emotionele ervaring zorgt, in combinatie met de mentale input, voor meer inzicht en verankering. Deze ervaring duurt tot 2 uur en de investering bedraagt €249,-.

Dit is wat ze erover zeggen

39.png
35.png
38.png
36.png
34.png
32.png
33.png
29.png
30.png
37.png
bottom of page